УПАТСТВО ЗА КОНТРАПРОТЕСТОТ НА ВУЧИЌ НА 26-ТИ МАЈ

0
480
“ПАЖЊА!

Поводом гласина да ће се делити покварена подригуша да кажем да је дезинформација и салама је сва у року до јуна не будите проклети, треба 3 милиона људи нахранити неиде се на да се ждере него се иде на митинг да подржиш коме се не свиђа нек понесе своје!!

Кад дођете тамо, ДРЖИТЕ СЕ ВОЂЕ ГРУПЕ!! и правац митинг НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИДЕ У ШОПИНГ И МЕКДОНАЛС, дошли сте на митинг а нена панчевачки вашар……..
Значи двоје подвоје и у највећој тишини ка локацији идеш може да се деси провокација да вам добацују свашта, како сте кметови како вам је једини празник у години и сл,, да се НЕ РЕАГУЈЕ и да се не улази у дијалекат са њима никако, не може обвезвређење да буде свуда по граду да пази на вас све…

КОНТРОЛИСАЋЕ и фотографисати ко је био на тргу и накнадно ако је установљено да није тамо следи последица а статисти НЕЋЕ ДОБИТИ ДНЕВНИЦЕ.
На локацији вође групе да се побрину да се размота материјал што је донесено; флајери транспарент и то РАШИРИТЕ СЕ ДА ВАС ЈЕ ВИШЕ. исто и да организују скандирање да буде како је договорено значи сви заједно не да буде ацо србине и лопови истовремено да се не стекне погрешан утисак… Све ће се да се гледа, оцењива…..

Петак је радни дан је свакако бисте седели у канцеларије шта хвали екскурзија ђабе да видите главни град како се изградио?!
Ко је болестан ако може да хода доћи ће, чист ваздух и шетња ништа боље да прездравиш.

Значи није обавевезно ко не доће НЕ МОРА НИ У ПОНЕДЕЉАК НА ПОСО толико, да не буде да нисам реко.
Кад се заврши исто правац аутобуси ко закасни нек се снађе о свом трошку да се враћа!”