ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ЖЕСТОКО СЕ ЗАКАНИ ДО ФУНКЦИОНЕРИТЕ НА ВЛАСТА И СДСМ КОИ НЕ ГО СЛУШААТ НАРОДОТ! ПО 5-ТИ МАЈ ЌЕ ИМА БЕЗМИЛОСНА ЧИСТКА, НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ, ИМА МНОГУ ЧЕСНИ ЛУЃЕ КОЈ ЌЕ ВЕ ЗАМЕНАТ!!!

0
1224

Ако можам јас, Зоран, да кревам телефон на граѓани и враќам на пораки во секој дел од денот, можете и вие. Ако сте функционери, не сте над законот и народот. Ќе кревате телефон и ќе ги решавате проблемите на граѓаните. Ако не веднаш, кажете им кога и како. Јасно и прецизно. За секој проблем, има решение и излез. Ако не сакате или не умеете, тргнете се на страна.

Има чесни, умни и одговорни луѓе кои ќе ве заменат. Но немој да Ви падне на памет да му се заканувате или да работите против мојот народ. Ние сме тука за нив и ние треба да работиме за нив. Не обратно!

Упатувам уште еден АПЕЛ, да се освестите и работите. А оние од кои народот не е задоволен, после 5ти мај чистка. Го имате мојот чесен збор. И овој пат нема да има милост за никого. Само така ќе создадеме држава за сите, почитувана од сите!

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев