НЕВЕРОЈАТНО, ПОГЛЕДНЕТЕ КОЈ БЕСРАМЕН ЦРВ Е ОВА : СЕГА И ОФИЦИЈАЛНО СИ ДОБИВМЕ КЛОН НА СОЛЗА ГРЧЕВА, ПОГЛЕДНЕТЕ ВО КАКОВ ШАРЛАТАН И ПРЕДАВНИК СЕ ПРЕТВОРИЛ БИТОЛСКИОТ ГАСТЕРБАЈТЕР ОД САД, ЗОРАН ИВАНОВСКИ КОЈ ОТКАКО НЕ ДОБИ ПРАТЕНИЧКО МЕСТО ВО ДИЈАСПОРАТА И ПОЗИЦИЈА ВО НОВАТА ВЛАДА НА ЗАЕВ ЗАПОЧНА СО ТОРПЕДИРАЊЕ НА НЕВИДЕНА ХАРАНГА ПОЛНА СО КЛЕВЕТИ, ЛАГИ И ПЛУКАНИЦИ КОН ПРЕМИЕРОТ, ВЛАДАТА И КОН МЕДИУМИТЕ!!!

0
7648

Погледнете само како Зоран Ивановски, гастербајтерот кој живее во САД со потекло од Битола се претвори во неверојатен клон на Солза Грчева кој откако не доби пратенички мандат од страна на СДСМ од дијаспората и откако не доби владина функција и откако го откачија за МЕПСО започна неверојатна харанга по фејсбук мрежата јавно напаѓајки ги Радмила Шеќеринска, Заев и медиумите кои одработуваа против режимот на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ.

Зоран Ивановски пред две години донира на порталот ,,Мактел” и ,,Народен Глас” лаптоп со прилично слаби перформанси но никој не се пожали дека е слаб лаптопот туку напротив на нашиот портал јавно се заблагодаривме за неговата донација бидејќи сметавме дека секоја помош во борбата против Грујо и ВМРО-ДПМНЕ е скапоцена.

Овој бесрамен прдеж лаже толку бесрамно што ни куртоните на режимот не му се рамни, па стигнал до таму дури што таласал по рајата дека некој нешто му должи и дека ,,Народен Глас” и ,,Мактел.Мк” работеле за него бидејќи тој не плаќал?! А ние мислиме овој помагал за да се кутне режимот на ВМРО-ДПМНЕ а уствари мислел само на свој ГАЗ?! Ц ц ц ц …

Погледнете која беда од човек се претворил, која Грчева кој бакрачи, овој е пред неа! Имено, лаптопот никогаш не сме го користеле нити јас нити Политико бидејќи на тој лаптоп неможе да се искуца нити обичен ворд документ затоа што кочи многу поради прилично слабиот процесор и премала РАМ меморија!

Kurvice1 kurvice2Screenshot_10