КОЈ БИ ПОВЕРУВАЛ ДЕКА НЕКОГАШНОТО НАЈМОЌНО НОВИНАРСКО ПЕРО ЌЕ СТАНИ ОКОРЕЛИ КУРТОН ПРЕКУ НОЌ?! ВЕЧЕР И ЛАТАС И ОФИЦИЈАЛНО ЗАСТАНАА ВО ОДБРАНА НА ГЕРО И ЗАЕДНО НАЈАВИЈА БОМБА ПРОТИВ ВЛАДАТА КОЈА УПОРНО ЈА ПОВРЗУВААТ СО АФЕРАТА ,,РЕКЕТ”!!!

0
1299

Латас на ,,Вечер” како ексклузива најави бомба на Героски утрово во 8 часот со што упорно заедно ја поврзуваат аферата ,,Рекет” со власта и Заев каде Геро треба тоа да го објави на Плусинфо.

Синхронизацијата помеѓу Геро и Латас е очигледна и веќе се гледа од авион, но кој би поверувал дека некогашното најмоќно новинарско перо во државата дека би станал учкур газ и гаќи со најголемиот режимски куртон, Драган Павловиќ – Латас?!

Човекот кој беше уредник на легендарните Шпиц, Коха и Време, човекот од легендарната ,,Острилка” во време на А1 и Велија кој сега се бори рамо до рамо со најголемите медиумски криминални могули за рушење на Заев и СДСМ и тоа се поради пари и моќ?! Колку човек треба да е расипан, подмукли и да е жеден за власт и моќ за да направи ваков пресврт?!