ЕФТОВ : АЦО КИСИНЏЕР И ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ СО РУБЉА ПАТРИОТИТЕ И БУГАРСКОТО ВМРО-БНД НА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ФУНКЦИОНИРААТ КАКО МИРКО И СЛАВКО, ТИЕ ЗАЕДНО СЕ ОБИДОА ДА ГИ МИНИРААТ ПРЕГОВОРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА СО БУГАРИЈА ПРЕКУ СПИНОТ Т.Н. ,,ФРАНЦУСКИ ПРЕДЛОГ” НА БУГАРСКИ ЈАЗИК!

0
2963

Оние несреќи од партијата на Красимир Каракачанов ВМРО-БНД, сега протестираат пред куќата на Бојко Борисов елитната софиска резиденција и му прави инцидент на Љубчо Георгиевски на трибина во Софија.

Таа моја цврста определба дека сме два различни народи со бугарите почнува да се колеба.Почнува да се колеба бидејќи иаме две структури, кои се како сијамски близнаци, кои функционираат како Мирко и Славко.

Тие две структури ви направија спин изминатите седум дена и спинот го направија рубља патриотите на ,,Застава Филм” и презентираа ‘таен документ’ или француски предлог но не на македонски, не на француски туку на бугарски што ќе рече дека цело време од Софија преку ,,Застава Филм” ВМРО-ДПМНЕ, Ацо Кисинџер и Христијан Мицкоски ви биле пласирани полуинформации или невистини со цел да биде торпедирана македонската позиција во преговорите со Бугарија, затоа е тоа бугарски предлог и затоа е на бугарски јазик и затоа не е на француски или на македонски јазик бидејќи не можеле да им го дадат на француски и на македонски јазик, го добиле од Софија како што ги добиваат информациите изминативе две до три години.

Васко Ефтов во емисијата ,,Во центар” на Јутјуб.