ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ : ОД ПРИЛЕП ИЗБЕГАВ АМЕРИКА ЗА ДА НЕ САДАМ ПОВЕЌЕ ТУТУН!

0
618

Бев роден во с.Марул каде детството го поминав таму, па кога направив 6ипол години се преселивме во Прилеп.

За да преживееме работевме тутун, па затоа избегав Америка за да не работа, повеќе тутун!

Џорџ Атанасовски во ,,Јади Бурек”.