ЏЕВАТ ИСЕНИ: ДРУЖЕ ЗАЕВ, ПАЗИ СЕ ОД ЛАЖНИ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ ОВОЈ ПЕРИОД КОГА СЕ ДЕЛАТ ФУНКЦИИ

0
538

Ние сите сме дел од едно прекрасно и макотрпно општество кое го коваме ден по ден речиси 30 (триесет години).

Би сакал секој од нас ако е достоен и чесен да прикаже каде, како и кога се градел во својата татковина, и како лојален граѓанин и како професионалец.

Доблесно е тоа да го направиме за својата земја и за нејзината успешност, нели?

Друже Заев, десет пати мерки еднаш сечи овој период кога се делат функции, врие од лажни социјалдемократи кои никнаа како печурки после дожд!