ЏАФЕРИ – КАКО МУ СЕ ОБРАЌАМ НА АХМЕТИ Е МОЈА РАБОТА

0
254

Категоричен одговор даде претседателот на Собранието на Македонија, Талат Џафери на прашањето „зошто на лидерот на ДУИ, Али Ахмети му се обраќа со команданте“. „Тоа си е моја работа.

Што има врска што не сме 2001 година, па и да сме 2100 година, јас пак на Ахмети ќе му се обраќам како што јас сакам. Оддамна се познаваме и никој не може да ми каже како да му  се обратам”, рече Џафери.