ЌЕ СИ ЈА ИЗБРИЧИ И КЕТИ ГЕТЕВА ГЛАВАТА ЛУСТЕР КАКО НЕЈЗИНИОТ КОЛЕГА КУРТОН ГОНДЕ МОМИРОВСКИ ПО ФОРМИРАЊЕТО ВЛАДА НА СДСМ?!

0
2739

Горан Момировски новинар и уредник на емисијата ,,Заспиј ако можеш” на 17-ти јули по поразот на ВМРО-ДПМНЕ на предвремените парламентарни ја избричи главата поради облог дека ВМРО-ДПМНЕ ќе добие на избори и дека ќе прави влада и откако му пропадна планот да стане амбасадор во влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ и Мицковски. Од тука се поставува прашањето дали тој пример ќе го следи и неговата колешка од ,,Што не е јасно” Кети Гетева дали и таа ќе ја избричи главата на лустер, нула останува да видиме по формирањето на владата од страна на СДСМ.