ЌЕ СЕ СПАСИМЕ ОД ПАНДЕМИЈАТА: Американската фармацевтска компанија МОДЕРНА пронајде вакцина за Корона, вакцината дава резултати во првичните тестирања!

0
444

Првите тестирања се охрабрувачки. Да се надеваме дека наскоро оваа вакцина ќе добие дозвола да биде употребена во цел свет.

Линк до веста на следниот линк.