ЌЕ СЕ ИСПОТЕПААТ МЕЃУСЕБНО – Бичиклиски со ЗАКАНА до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ : Од дома ќе ве вадиме!

0
3022

Поранешниот портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Александар Бичиклиски преку Фејсбук упати закани до пратениците од партијата на која самиот припаѓа.

bichikliski