ЌЕ ИМ ДОЈДЕ ЛИ УМОТ НА ВРЕМЕ – ДАНОКОТ НА ДАРВИН – ГРОБИШТАТА ШИРУМ СВЕТОТ СЕ ПОЛНАТ СО АНТИ ВАКСЕРИ

0
507

Изговори на анти ваксерите пред да се заразат и да умрат од Ковид 19:

– господ ќе ме чува
– сам направив свое истражување
– ќе ризикувам без вакцина
– мое тело мое право
– а кој ќе има корист од вакцината?
– многу брзо е развиена вакцината не ми е сигурна баш
– ќе почекам да видам што ќе се дешава во светот
– не фала
….