Ќе го јаде некој немиен со се јајца, ги нема партиските војници и лебарките сабајлево…

0
2283

Овие избори, имаме рекордно слаба излезност пред 10 часот, што значи нивните гласачи НЕ ИЗЛЕГУВААТ НА ГЛАСАЊЕ!!!

Голем е бројот и на опозициски гласачи кои излегоа да гласаат уште рано утрово. Тоа значи дека режимот го чека неверојатен пораз!!!

Ова е излезноста на овие и на минатите избори до 10 часот:

2016 – 9.49
2014- 9.52
2011 – 14.3

Изборите тргнаа малерозно за режимот уште вчера кога се виде дека ќе останат без трите пратеници од дијаспората!

ИМА ДА ГО ЈАДАТ НЕМИЕН СО СЕ ЈАЈЦА!!!!!