ЌЕРКАТА НА ЧАВКОВ КАКО ПАРИС ХИЛТОН, ДАВА НАГРАДА ОД 300е ЗА ИЗГУБЕНО КУЧЕНЦЕ

0
1309

Ќерката на Митко Чавков, Зорица: Ние сме многу сиромашна фамилија, немаме леб за јадење.
*Дава награда од 300 eur за изгубено куче.