(ФОТО) ЌЕРКАТА НА МИЛЕНКО СИ КУПИ КУЌА И ЏИП НА ФЛОРИДА, ВИЕ СЛУШАЈТЕ ГО МИЛЕНКО, ВАДЕТЕ СИ ГИ ОЧИТЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СКОПЈЕ, ГИНЕТЕ ИЗМАНИПУЛИРАНИ И ПОЛНИ СО ОМРАЗА ЗА КЛЕТИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ШИПТАРИ!

0
3958

Ќерката на Миленко која живее во Флорида веќе си купи куќа и џип, неговите деца не се во Македонија и живеат живот надвор од државата и тоа кај клетите американци во САД. Но затоа вие пак да го слушате Миленко и да ви дели памет како да кољате клети шиптари, американци, новинари и сдсмовци и да ширете омраза гинејќи за неговата кауза.