ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ – ПАЛЧО НЕГИРА ДЕКА ГИ УБИЛ ВАЊА И ПАНЧЕ

0
119

На прашање на новнарите дали ги извршил убиствата, тој негираше и рече дека има докази за тоа.Видео: тв Телма.