ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ : ЌЕ НАПРАВИМЕ СЕ ДА ЈА НАПРАВИМЕ СДСМ ПОБЕДНИЧКА ПАРТИЈА И ЌЕ СЕ ОБИДЕМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ВО ВЛАДЕЈАЧКАТА ПАРТИЈА

0
1052

Во интервју за ТВ21 генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски во разговор со Борјан Јовановски изјави дека владејачката партија ќе се реконструира внатрешно и ќе се обиде да ги исправи грешките од поразите и да извлече поука од тоа но и на прашање од Борјан дали тие процеси значат и враќање на Максим Димитриевски назад во СДСМ генералниот секретар Љупчо Николовски одговори потврдно.