ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ЗГРМИ НА ТВИТЕР : ЛИДИЈА ДИМОВА МИСЛИ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА ДАДЕ ОСТАВКА, ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА И ЌЕ БАРАМ НЕЈЗИНА СМЕНА НА СЛЕДНАТА ВЛАДИНА СЕДНИЦА ОД ПОЗИЗИЈА НА ДИРЕКТОРКА ЗА ЕВРОПСКИ ОБРАЗОВНИ ПРОГРАМИ

0
444

Директорката Лидија Димова смета дека не треба да даде оставка, но јас имам спротивен став. На наредната владина седница ќе побарам оставка и разрешување на директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност #ClickPlus

Љупчо Николовски на Твитер.