ЉУПЧО ЗИКОВ: Терај Заев тоа е тоа, на правиот пат си, возот врви, кој ќе се качи добро ќе направи кој нема да се качи долго ќе се срами!

0
1460

Читам некои почитувани интелектуаци се “укочија” последните денови околу најновиот предлог кој дојде од македонска страна РИМ … Дали одработуваат дали навистина не разбираат за што се работи …? И не разбираат во каков момент е Македонија и сите ние во неа …

И не знаат што да напишат, а да го поништат нашиот, читај македонскиот предлог …

Затоа ке ја повторам мојата објава на фб од пред три дена: Терај Заев тоа е тоа, на правиот пат си! Возот врви … кој ќе се качи добро ќе направи кој нема да се качи долго ќе се срами.

Полна подршка!