ЉУПЧЕ НИКОЛОВСКИ СО ПРИЛЕПЧАНИ: Тутунот годинава постигна рекордна цена, така ќе биде и во иднина!

0
1653

Новите мерки, растот на секторот и европските фондови за нашето #земјоделство беа теми со фармерите, бизнис секторот и медиумите на терен.