ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ : СДСМ НЕ ЗНАЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ГОЛЕМИ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ВЕЛИЧИНИ, ЕВЕ НА ПРИМЕР ЈАС СУМ ПРОДУКТ НА СДСМ!

0
700
  • СДСМ е голема партија, таа партија произвела големи интелектуалци, еве на пример, јас сум продукт на СДСМ!

Љупче Златев, уредник на радио Лидер, треба да се заштити со закон и да се прогласи за национално богатство, еднаш мајка раѓа ваков мега цар.

Он кога ќе порасне сонува да стане Латас. Тоа се тие деца кои пораснаа со Латас на вести на Сител и он им е идол и височина по која го ориентираат својот компас морален етички цивилизациски професионален…