ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ВО СТИЛОТ НА ГОЛЕМО НОВИНАРИШТЕ ОТКРИ СТРАШЕН СКАНДАЛ ЗА ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ

0
910
  • Луѓе околу Таче што арбитрираат ми кажуваат дека се ужаснати од тоа каква музика слушал.

Љупче Златев се мачи да напумпа некоја афера на премиерот Ковачевски па лупа зелени како премиерот слушал некоја музика која не допирала до уши на македонската јавност. Па ова е шокантна афера на Љупче кој стана куртон на ВМРО и тоа директно од таборот на Милчин како негово милениче.