ЉУБЧО: СТОЈМЕНОВ КАКО МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ КУПУВАШЕ ЗА ЏАБАЛАК ФАБРИКИ И СТОКОВНИ КУЌИ ВО СКОПЈЕ И ЗЕМАШЕ МИТО ОД СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ

0
418
  • Стојменов како министер  за финансии купуваше за џабалак фабрики и стоковни куќи во Скопје и земаше мито од странски инвеститори.

Љубчо Георгиевски во емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов.