ЉУБЧО СЕ ЖАЛИ : НИКОЈ ЗА НИШТО НЕ НЕ ПРАШУВА ВО ВЛАДАТА, АМА И ПОНАТАМУ ЌЕ ЈА ПОМАГАМЕ ВЛАДАТА ДА ЈА ВНЕСЕ ЗЕМЈАТА ВО ЕУ

0
120
  • И даваме поддршка на владата во која сме коалициски партнер ама тотално сме запоставени никој за ништо не не прашува…

Лидерот на ВМРО НАРОДНА, Љубчо Георгиевски на ТВ 24.