ЉУБЧО РАСПАЛИ ПО МИЦКОВСКИ: Само тотални шарлатани или големи злобници и лажови можат да тврдат дека во иднина може да се издоговори подобар договор од овој со Грција!

0
1897

– Некој јавно да тврди дека во иднина е можно некој да издоговори подобар договор од овој со Грција, тогаш тој некој или е тотален шарлатан или е голем злобник кој го лаже народот, нема трето!

Љубчо Георгиевски во свој стил на Тв 24.