ЉУБЧО ЗА ТВ24 : ТРЕБАШЕ ДА КУПИМЕ НАФТА ЗА 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЛАНИ КОГА ЦЕНАТА БЕШЕ САМО 15 ДОЛАРИ ЗА БАРЕЛ, ЌЕ ЗАРАБОТЕВМЕ ПОЛА МИЛИЈАРДА ЕВРА

0
322

Љубчо Георгиевски во интервју за ТВ24 : ,,Требаше да купиме нафта за 100 милиони долари лани кога цената беше само 15 долари за барел, ќе заработевме пола милијарда евра”.