ЉУБЧО ГEОРГИЕВСКИ ЗА ФАКТОР И ТВ 24: Заев прави големи напори да ја интегрира земјава во ЕУ и НАТО, треба сите да му помогнеме!

0
1060

– Заев прави големи напори да ја интегрира Македонија во ЕУ и НАТО и сите треба да му помогнеме во тоа ако и мислиме добро на земјата!

Екс премиерот Љубчо Георгиевски за Фактор и ТВ 24.