ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ГИ ПОПАРИ ВМРОВЦИТЕ : ВМРО ВО МАКЕДОНИЈА ИМА УБИЕНО ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ОТКОЛКУ ТУРЦИТЕ, ОВОЈ ГО ОЦЕНИЛЕ ЗА ГРЧКИ ШПИУН, ОВОЈ СРПСКИ, ОВОЈ ТУРСКИ ШПИУН!

0
1177
  • Кога ќе го погледнете списокот вие таму не можете да не забележите дека ВМРО има убиено повеќе луѓе отколку турците.Овој грчки шпиун, овој српски шпиун, овој шпиун на турците. Дури има и прељубници, бидејќи има една жена која оцениле дека е неморална како исламска држава која така ја оцениле.

Љубчо Георгиевски за ,,Радио Лидер”.