Љубчо ВОЈВОДА за ВМРОВЦИТЕ : Зачудува колку е страшна историската неписменост меѓу новите патриоти

0
1533

Ајде да дадам два коментара. Прво за Сашо Миленковски кој објаснува дека струмичките студенти се предадени од таквите како мене бугарофили. Момчето е егземплар на новопечен груевистички вморовец. Зачудува колкава е страшна историската неписменост меѓу новите патриоти. Студентите удба ги уби во Титова Југославија момче.

Вториот Кире Спировски што ме знаел од Австралија. Кире прво без пари се вративме од Австалија. Второ да ви кажам дека и јас добро ве знам и во Австралија и во Канада и Америка и По Европа. Со исклучок на десетина луѓе сите бевте поголеми Југословени и од тие што беа во Македонија. Имате стари снимки погледнете си ги. Ке видите колку патриоти сте биле.

Фејсбук статус на екс премиерот Љубчо Георгиевски