ЉУБЧО : ВМРО-ДПМНЕ ЈА ПРАВИ ГРЕШКАТА НА СДСМ ОД ПРЕД 20 ГОДИНИ КОГА ЛЕВИЦАТА МЕ КОЧЕШЕ МЕНЕ ДА ГО РЕШАМ ИМЕТО МНОГУ ПОБЕЗБОЛНО ОД СЕГА

0
216
  • СДСМ пред 20 години ме кочеше да го решам името, ќе бевме Северна Македонија само за надвор а дома ќе си бевме република Македонија, епа сега мораа сами да го решаваат многу потешко, така и ВМРО ДПМНЕ, сега кочат со Бугарија ама ќе дојде време после 10 години они да го решаваат по многу поскапа цена за народот и државата, значи ни се повторуваат истите грешки… Ем ќе изгубиме 10 години од нашиот развој ем поскапа цена ќе платиме.

Љубчо Георгиевски на ТВ 24.