Љубовта е шарена: Реклама која покажува дека љубовта доаѓа во различен облик и боја

0
914

48eaa47a66f10e79d2e59b1c6ab86728_L

Љубовта е нешто што може да се развие меѓу луѓето од сите форми, бои и големини. Оваа LGBT ориентирана кампања од страна на Zim Colored Powder ја потенцира поентата со прекрасни фотографии на заљубени парови обоени со најразлични бои. Хомосексуалните и хетеросексуалните двојки се присутни, осигурувајќи дека мулти колорната порака се протега исто така до LGBT заедницата. Пудрата во боја не е токсична, не ја иритира кожата и не остава флеки. Ваков тип на пудра во боја се користи на фестивали (како фестивалот Rave i Holi во Индија), исто така може да се користи за да се создадат неверојатни фотографии. Рекламната кампања е создадена во соработка со Tuppi (бразилска рекламна агенција).

a_boi_1

a_boi_2

Урбанкулт