Јошевска Анастасовска: Тој што му ги дал на Мицкоски списите од тајна постапка не е „свиркач“

0
377

Aдвокатката Сузана Јошевска Анастасовска, на својот Фејбук профил го коментираше „мавтањето“ на Мицковски со списи од тајни истраги:

Па уште се размавтал на прес со хартија.“

Јавноста има право да знае: Зошто Мицковски сака да ја искомпромитира истрагата за „Рекет“?