Јоци: Ова е неофицијалната листа на ВМРО-ДПМНЕ за носители по изборни единици

0
984

Неофицијална листа на ВМРО-ДПМНЕ за носители по изборни единици. Да не се потресат од партијата, потенцирам неофицијална. Која не значи и конечна.
Борко ни го имет снемано. Да се надеваме че се појавит.
Ако нешто сакаат да демантираат од партијана на Мице, молам после 12 часот, пошто јас спијам до покасно, па пијам кафе саат време. И така.

🚩 ИЕ 1: Гордана Силјановска/Тимчо Муцунски
🚩 ИЕ 2: Владо Мисајловски/Рашела Мизрахи
🚩 ИЕ 3: Сашко Кедев (сопруг на Ганка С. Цветанова)/ Игор Јанушев
🚩 ИЕ 4: Александар Николоски/ Ане Лашковска ( 🔍 позната по изјавата – ,,и најлошиот вмровец е подобар од најдобриот сдсмовец)
🚩 ИЕ 5: Игор Дурловски (пејачот кој никако да научи политика) / Антонио Милошоски
🚩 ИЕ 6: Илија Димовски/Влатко Ѓорчев

Или што би рекол Груевски од некој сплав на Дунав – ,,пусти нека слике говоре”.

#NecuDaTiBrisemSuzeJasminMuharemovic

Фејсбук статус на Јорданка Ивановска – Јоци.