ЈОЦИ ДО МИЗРАХИ: Ваљда ти објаснил некој дека умре времето на Грујо кога диктираше ВМРО кој, што, ќе пише?!

0
1070

Рашелио, маци, зар је ово могуќе?
Па, ти сериозно за три недели фотелја, што би се рекло ,,уште неседната”, одма си зела да ги ,,дисциплинираш” медиумите!? 😂😂😂 Еј, на ,,А1ОН” зела да им кажува што да пишуваат 😂😂😂

Уште одозгора во пусулчево, женава, која сите ја плаќаме, барала да ја ословуваат новинари со ,,министерката Мизрахи”. Ја мислам да пресечеме кај ,,краљица”, да не цепидлачиме.

Ама какво е ова опасно однесување од тебе, Рашел? Знаеш дека вака јавноста го спознава лицето на грујово вмро?
Знаеш што се медиуми, ваљда ти објаснил некој. ,,Умре” времето на Грујо кога диктираше ВМРО кој, што, ќе пише.

А, што е проблемот? Што советничкава на Грујо сите ти ја дознавме и што ете мене ме убеди со две раце да гласам за СДСМ?
Ајде сега оди докажувај уште дека Грујо не команда со свои луѓе. Можеби некој и ќе верува.