ЈОЦИ ДА ТЕ ЕБАМ У УСТА КУРВО ЕДНА ПЕРФИДНА!!!

0
2239

Јоци ме обвинила дека режимот работел за мене, ме штител?! Замислете после се, ја сум работел за режимот?! После сиот ќотек, после се што направив, без стабилен приход го доведов семејството до просјачки стап, имам над 10 тужби од Латас, Ивона и слични кои пола веќе ги добија и треба да им платам илјадници евра кои ги немам, потрошив неброени часови дремејќи и чекајќи ги во заседа талибанците, изедов ќотек како магаре, три години работев на Мактел од 9 сабајле до 3 ноќе. Без слободен ден!

И после се доживеав една курва да ме тужи и да ми бара 10 000е, па откако изгуби, т.е виде дека ќе изгуби од што и е бесмислена тужбата фати да обвинува дека режимот ме штител?! Што не отиде бе ти стоко една на еден прес на Грујо и министрите? Што не виде како е кога после ќе ти пратеа да те здробат од ќотек! Имаш ли ти тужба за клевета Јоци да те прашам? Немаш? Знаеш зошто, затоа што во Дневник си го фалиш Коце додека критиките ги пишуваш после работа, на фејсбук! Си искочила на неколку маршеви и протести и си испцула талибанци на фб? Ок, браво за тоа! Но тоа не значи дека треба да ги потценуваш другите и да им делиш лекции на сите како да бидат опозиционери и борци за слобода. Ако сакаш да делиш лекции, дај си отказ во Дневник дојди да работиш на портал за без пари и дојди на пресови да јадеме ќотек, ОК!?

Наместо тоа, ти си ја ладиш пичката во канцелариите на Дневник, си го фалиш Коце, делиш лекции, ме тужиш мене и ме замараш да дремам по судови и да плаќам адвокати, а кога ќе изгубиш ме обвинуваш мене дека сум бил под закрила на режимот?!

Како бе не ти е срам КУРВО ЕДНА РАСИПАНА БЕСРАМНА У УСТА ДА ТЕ ЕБАМ ПИЧКА ЛИ ТИ МАЈЧИНА СТОКО ЕДНА НАПУВАНА!

П.С. Колку беше само перфидно од твоја страна што по секој мој напад, после секој инцидент со мене кога и да бев претепан или ловен од министер или што и да било, ти молчеше како пичка под јорган, а инаку коментираш се живо. Немаше храброст да дадеш подршка, не ти стискаше, гнасо една скапана!

Од фејсбук зидот на Саше Ивановски