ЈООЈ МАЈКО МОЈА, КОЕ Е ОВА ЛУДИЛО: Најнова теза на ЛЕБАРКИТЕ – СОРОС ги натерал Грујо и неговата банда да крадат, он ги расипал, они добри си биле ама Сорос ги навел на лош пат?!?!

0
1131

front soros