Јон Фрчкоски: Браните фасади во отсуство на секаков аргумент

0
1385

 

f85be802e474ff8ebee81fcfd4bbf24b_L

Коментар на претседателот на Локалниот Клуб СДММ Центар, Јон Фрчкоски, објавен на неговиот фејсбук профил по повод провладиниот текст објавен на media.mk и vecer.mk со наслов “Ни ги ебаа фасадите, а сакаат да им дадеме држава да водат”.

download