Јованоски: По примерот на Дневниот центар, работиме на подобрување на условите за престој на сите ранливи категории

0
250

По повод 25.Март, Светскиот ден на лицата со церебрална парализа, денеска во Дневниот центар за лица со церебрална парализа во Прилеп беше изведена пригодна програма, во која учествуваа и лица кои ги користат услугите на Дневниот центар.