ЈОВАНОСКИ : ДРАГИ СОПАРТИЈЦИ БЛАГОДАРАМ ЗА ИСКАЖАНАТА ПОДДРШКА ЗА МОЈАТА КАНДИДАТУРА ЗА ВТОР МАНДАТ КАКО КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАНИК НА ПРИЛЕП, УБЕДЕН СУМ ДЕКА ЌЕ ПОБЕДИМЕ

0
729
Почитувани сопартијци,
Драги пријатели,

После завршувањето на внатрепартиската постапка за предлагање кандидати за градоначалник на општина Прилеп од редовите на СДСМ, сакам да ви се заблагодарам на искажаната поддршка за мојата кандидатура за претстојните локални избори.
За мене и за мојот тим, вашата поддршка е мотив повеќе за постигнување уште подобри резултати и реализација на уште повеќе проекти.
Убеден сум дека заедно со вас ќе оствариме нова победа за СДСМ, нови успеси за граѓаните на општина Прилеп.

Ви благодарам.
Фејсбук статус на актуелниот градоначалник на Прилеп, Илија Јованоски.