Јовановиќ: Заев нема да падне, а врескачите може да се консултираат со стручно лице

0
530

Се врескаше “црешите, црешите, црешите”, за на крајот да се испостави дека биле болни. Па се посадија нови. Случајот е затворен.
Сакам да кажам, добро е да се вреска, веројатно врескајќи така се менаџира бесот, само не ми е јасно што бараат врескачите од Заев, и каква врска имаат црешите со “Вартоломејската ноќ”?

Можеби кога Заев ќе падне, врескачите му посакуваат “Вартоломејска ноќ”? Ова ми звучи како на времето со “Ноќта на долгите ножеви”, нели?

Заев нема да падне, а врескачите за да го појачаат нивото на серотонин, може да се консултираат со стручно лице. Само нека му кажат на чичко доктор дека ‘допаминот’ е висок, сигурно ќе знае што да препише.

Фејсбук статус на Ненад Јовановиќ