Јованович : ВМРО-ДПМНЕ и Левица денес блокираат во Собрание закон за лекови за овозможување влез на вакцини против Ковид 19 во земјава, нека гледа народ за какви злобници гласа, но Заев нема да им дозволи народ поради нив да страда

0
153

Денес ВМРО-ДПМНЕ блокира измена на закон за лекови со кои треба да се овозможи влез на вакцини во државата. Поточно, се муваат низ Собрание, а не влегуваат на седница на која треба да се донесат измените на законот за лекови како би се овозможила брза набавка на вакцини за заштита од Ковид.

Нека гледа народ и чита. На седница го нема ниту малото глодарче Апасиев. Блокираат влез на вакцини во земјата. Многу ми е драго што самите се самоубиваат, а Заев нема да дозволи вакцини да нема. Да ми верувате на збор.

Фејсбук статус на Ненад Јованович.