ЈКП ,,ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА” ПРИЛЕП СЕ ПОФАЛИ СО ТЕКОВНИ РАБОТНИ АКТОВНИСТИ КАКО САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ, САНАЦИИ НА ШАХТИ И ИЗВЕДУВАЊЕ НА НОВИ ВОДОВОДНИ ЛИНИИ

0
609
Тимовите на ЈКП„Водовод и канализација“ Прилеп се постојано на терен, каде освен тековните работни активности како санација на дефекти, санации на шахти, работат и на изведување на нови водоводни линии.

Денес теренските работи се одвиваа на ул.„Орде Чопела“ каде во должина од 100 метри се работи на нова водоводна линија со DN 90 полиетилен.

ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп има една единствена цел и мото на работа, а тоа е подобрување на водоснабдувањето на Прилеп.

ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп им посакува на сите граѓани на Општина Прилеп убав и мирен викенд, а за сите потреби во дејноста водоснабдување и канализација стоиме на располагање 24/7 на град Прилеп.