ЈКП ,,ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА” ПРИЛЕП АПЕЛИРА ПРИЛЕПЧАНИ ДА НЕ ГИ ОСТРАНУВААТ ЗАШТИТНИТЕ БАРИКАДИ ОД САНИРАНИТЕ ДЕФЕКТИ

0
211

ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп апелира до граѓаните на Општината да не ги отстрануваат заштитните барикади кои се поставени на санираните дефекти за нивно обезбедување.

Имено „Водовод и канализација“- Прилеп редовно ги обезбедува подрачјата на санирани дефекти со соодветна заштитна сигнализација за безбедноста на граѓаните.