ЈА СМИРИЈА ТОПКАТА: ПОРАЗЕНИОТ МУ ПОДАДЕ РАКА НА ПОБЕДНИКОТ

0
1068

Претседателот на СДСМ Зоран Заев и носителот на ИЕ4, Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ во пријателски поздрав во новиот парламент на денешната седница. Поразениот Александар Николовски и победникот Зоран Заев си подадоа рака и ја смирија топката по изборната жестока реторика.