ЈАУЛЕСКИ : ИЗЖИВУВАЊЕТО ВРЗ НИКОЛА Е УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА НИШТО НЕ СМЕ НАУЧИЛЕ, НИШТО НЕ Е СМЕНЕТО И ПОВТОРНО ЖИВЕЕ ГАДНОТО ВРЕМЕ НА ГРУЕВИЗМОТ

0
621

Изживувањето врз Никола е уште еден доказ дека ништо не сме научиле, ништо не е сменето и повторно живее гадното време на комунизмот.

Никола е жртва на бруталната комунистичка хунта која апси како во оние црни времиња, само затоа што позади себе влече маса на млади луѓе кои се противат на власта.
Никола е насилнички изваден од кафич додека со другарите пиел кафе, со десетици полицајци и потоа е малтретирано и неговото семејство во неговиот дом.

Потоа, од страна на ботовите на СДС му е нанесена непоправлива штета и оцрнување, навреди и брутално нанесување на гнев врз него.
Кој ќе ги сноси последиците доколку му се случи нешто?

НИШТО НЕ НАУЧИВМЕ!
ДАЛИ АКО СЕГА НАПИШАМ МАИЛ ДЕКА ТАЧЕ ПРИЈАВУВА ЌЕ ГО УАПСАТ?
Брука сте, ми се гади од ова кое го живееме и соочуваме.
Никола ја има мојата целосна поддршка.

Боем братче, да си ја бараш правдата и да ги тужиш сите до последен!
Дури и оние ботови кои те шиканираа!