Јанчовски: Сите нормални луѓе кога ќе го видат Иванов да му плукнат в лице

0
1281

Ми го заблокираа интернетот на компјутер па пишувам на телефон. Ги повикувам сите нормални луѓе на оваа земја што го разбираат јазикот на кој пишувам, кога ќе го видат Иванов да му плукнат в лице или да исекнат мрсул на него, за да му стане јасно што човек е и што прави. Јас сакам оваа земја да опстане, не знам за вас! Не им должам ништо на вмро ниту на сдсм и можам да си напишам што сакам.

Фејсбук статус на Тихомир Јанчовски, поет и професор.