ЈАНЧЕВ : АСФАЛТИРАЊЕ НА КРАК ОД ,,ЗАПАДЕН БУЛЕВАР”

0
70

Асфалтирање на крак од ,,Западен Булевар” кај Макпетрол во должина од 2600м2, откако претходно беше реконструирана атмосферската и фекална канализација од страна на ЈП Комуналец Кавадарци. Изведувач на работите е фирмата Градба Промет.-се пофали на фејсбук градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.