ЈАНУШЕВ : ДЕНЕСКА БЕВ ИМЕНУВАН ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ВЛАДАТА ПРЕДВОДЕНА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ

0
102

Се заблагодарувам за искажаната доверба и верувам дека ќе работиме исклучиво во интерес на граѓаните! Ќе работиме чесно и достоинствено за народот!

Фејсбук статус на генералниот секретар на владата, Игор Јанушев.