ЈАНКУЛОСКА ЗА ПРЕТРЕС : ГРУЕВСКИ ЌЕ ИМАШЕ ПОГОЛЕМ КРЕДИБИЛИТЕТ ДА НЕ ПОБЕГНЕШЕ ВО БУДИМПЕШТА И ДА СЕ БРАНИ ТУКА ВО МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОГЛЕД ШТО БЕШЕ МНОГУ СУРОВ КОН НАС ШТО НЕ ОСТАВИ НА НЕПРАВЕДЕН ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН

0
250
  • Неговите постапки зборуваат за него и за неговиот карактер. Ќе си дозволам да дадам коментар, мислам дека неговиот кредибилитет ќе беше без оглед на суровоста со која тој се соочи како нас со неправедниот политички прогон, ќе беше многу поголем тој кредибилитет ако останеше овде да се бори“.

    Доколку би била на негово место со првиот авион од Будимпешта би слетала во Македонија и би се борела.

Гордана Јанкулоска во ,,Претрес” подкастот кај Кристијан Ландов.