Јанкуловска : Да се фатат за врат Албанците, никој во втор круг да не излезе

0
532

gordana-jankulovska1

Лидерот на СДСМ објави снимки за кои посочи дека се разговори помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски за изборите во Центар и како премиерот бара да има неважечки ливчиња за да се одрѓи и втор круг.

– Колку ни требаат неважеки за втор круг?

-Јас слушнав дека над 1000 ќе не тепаат во Центар. Да прават не важечки, абер вика Сашо да се прати.

– Кажано им е, кажано, и да има забелешки во записници. Во следниот разговор Заев посочи дека е помеѓу Гордана Јанкулоска и Миле Јанакиески за изборите во Куманово, за одржување на втор круг.

– Десет ќе поништеме места, и да се фатат Албанците за врат никој да не излезе во втор круг на гласање.